MAHA 2016



Rindu suasana di MAHA 2016  







😍
Rindu nk busy layan customer kat sana and then Jumpa pulak dengan pelbagai jenis karenah .. Rindu nk rasa penat lelah join event .. Rindu tak cukop tidoq .. Rindu rindu laaa 😂





😂
Ya Allah rindunyaa 



😫

Pengalaman yg takdapt dilupakan bila kita meniaga dia tempat org .. hihi  😊      baterry lorry kena curi .. p cari batery baru , p cari bengkel keretaa .. hihihi semua kita cari .. :D 

and then pengalamanp cari barang mentah dekat Pasar borong Selangor . and the first time tahu adanya PASAR BORONG OPEN 24jam :D Sangat menarikk okayyy :3 memang sangat memudahkan kerja kami apabila berada disana. Sebaik laa ada abg tauke juai ayaq bgtau hihihi .. lau idokk Team Kimie z  pon tak tau .. hee , ini jadinya klau orang utara p meniaga di tempat orang  :P

tapi takpa ! 2 tahun lagi nak jugak join maha . hihi . Pengalaman yg dapat sangat menarik bila kita jelajah negeri orang hihi ... #kimiezjelajahputrajaya #kimiezjelajahmaha2016


and yg paling best ramai customer datang repeat beli ayam 😍 katanya sedap 😘 Alhamdulillah..

Rindu nk dengaq customer customer kat sana tnya ' Kat mane cafe ? ' , ' Ehh Pasar malam pon boleh masok sini ke ? ' , ' macam mana nk jual ayam goreng kimiez ?' dan bermacam macam soalan yang Tam Kimie Z dapat hihihi ..

haaaa !! TEAM KIMIEZ MENANG ANUGERAH USAHAWAN TERBAIK :3 Terkejot ke idok ? hihihi Team Kimie z sendiri pon terkejot terharu semua ada .. Rupanya penat lelah selama beberapa hari mendatang kan hasil jugakk.. Alhamdulillah :D
 

kimie z diserbu oleh org ramai :O


Tempahan yang diterima semasa di MAHA













Comments

Popular Posts